Haberler

Otelcilerin Desteğine Başkan Soylu'dan Teşekkür

Güncelleme:

Menderes Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne destek veren otelcilere Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu teşekkür etti.

Özdere ve Gümüldür'de ki otelcilerin, Menderes Belediyesi'nin Özdere'de yapımını sürdürdüğü Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne destek veren açıklamalarının ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'dan teşekkür açıklaması geldi. Başkan Soylu, ilçenin gelişmesine katkı koyacak proje ile turizme katkı konacağını belirtti.

Sahil bölgesine değer katacak

Otel işletmecilerinin desteğinin önemli olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Bölgede faaliyet gösteren otel işletmecilerimizin projemize olumlu yönde görüş belirtmesi bizleri mutlu etti. Çukuraltı Sahil Yolu projesi, vatandaşın hakkını vatandaşa teslim eden, sahil bölgesini parlayan bir yıldız haline getirecek bir projedir. Projemizin tamamlanmasının ardından hem bölgemiz değer kazanacak hem de turizm sektörüne büyük katkılar konacak" dedi.

Çatlak seslere gerek yok

Projeyle ilgili sadece muhalefet olsun diye asılsız açıklamalar yapıldığını da belirten Başkan Soylu,"Biz, projeyle ilgili her kesimden olumlu geri dönüşler alırken, sözde siyaset yaptıklarını sananların yalan yanlış açıklamaları ne yazık ki üzücü. Lütfen herkes elini vicdanına koysun ve bir kez daha düşünsün. Yıllardır kısır döngü siyasetle ilçemize katkı koymayan zihniyet şimdi çıkıp ilçemize sınıf atlatacak projelerimiz için engel olmaya çalışmasın. Çatlak seslere gerek yok. Biz bu vatandaşa bir söz verdik. Hiçbir kesim bizi bu sözlerimizden geri döndüremez. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Çukuraltı Sahil Yolu projesi de bu sözlerimizden birisiydi. Her türlü engelleme çalışmalarına rağmen vatandaşımız için biz bu projeyi bitireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Soylu Menderes Gümüldür Özdere Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title