Haberler

Otel Sahibi Başından Vurularak Öldürüldü

Kocaeli'nin gebze İlçesi Eskihisar Sahil Köyü'nde bir otelde çıkan tartışmada tesis sahiplerinden 45 yaşındaki Celal Şenol tabanca ile başından vurularak öldürüldü.

Kocaeli'nin gebze İlçesi Eskihisar Sahil Köyü'nde bir otelde çıkan tartışmada tesis sahiplerinden 45 yaşındaki Celal Şenol tabanca ile başından vurularak öldürüldü.

Olay, dün gece, Eskihisar Köyü sahilindeki Yeni Doğuş Otel'de meydana geldi. 3 kardeş tarafından işletilen otelin ortaklarından 45 yaşındaki Celal Şenol, buraya gelen 3 kişiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, kimlikleri henüz açıklanmayan kişiler, tabanca ile Celal Şenol'u başından vurarak kaçtı. Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri takip sonucu, cinayeti işledikleri öne sürülen 3 kişiden 2'sini Pendik'te yakalayarak gözaltına aldı. 3'üncü kişinin yakalanması için araştırmaNın sürdürüldüğü bildirildi. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğuş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title