Haberler

Otel Müşterileri Tiyatro ile Buluşacak

Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Kars bölgesindeki otellerde konaklayan yerli ve yabancı turistler, tiyatro ile buluşturulacak.

Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Kars bölgesindeki otellerde konaklayan yerli ve yabancı turistler, tiyatro ile buluşturulacak.

Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, yaptığı açıklamada, tarihi, doğası ve turizmiyle Türkiye'nin Serhat şehri olan Kars'ta, otellerde kalan konuklar için kültürel bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Doğanay, Kars ve Sarıkamış'ta bulunan turizm işletme belgeli ve belediye ruhsatı ile faaliyet gösteren oteller için böyle bir etkinlik planladıklarını söyledi.

Hakan Doğanay, "Birçok medeniyetin izini taşıyan Kars İlimiz ile tarihi, doğası ve özellikle kış turizmiyle yerli ve yabancı turistlerin gözde yeri olan Sarıkamış'taki otellerde konaklayan misafirleri sanatsal bir etkinlikle buluşturmak istedik. 18-19-20 Ocak 2016 tarihlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne Bağlı Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları Cevat Fehmi Başkurt'un "Buzlar Çözülmeden" adlı eseri sergileyecek. Bu tür sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler yaparak bölgemizin tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Program, 18-19 Ocak 2016 günü saat 19.00'da Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı Kültür Merkezinde, 20 Ocak'ta ise Sarıkamış'ta yapılacak. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Doğanay Sarıkamış Türkiye Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title