Haberler

Otel Havuzuna Yanlışlıkla Asit Verilince 15 Kişi Zehirlendi

Antalya’nın Kemer İlçesi Beldibi mahallesinde havuz kimyasalları tedarik eden firma tarafından bir otelin havuzuna kimyasallar konulurken, klor musluğundan yanlışlıkla asit verildi.

Antalya'nın Kemer İlçesi Beldibi mahallesinde havuz kimyasalları tedarik eden firma tarafından bir otelin havuzuna kimyasallar konulurken, klor musluğundan yanlışlıkla asit verildi. Havuz temizliğinde kullanılan asit suya karışınca ortaya çıkan zehirli buhardan havuz çevresindeki 15 turist ve otel çalışanı zehirlendi.

Kemer ilçesinin Beldibi mahallesinde bir otelin havuz temizliği için kimyasallar konulurken, yanlışlıkla klor musluğundan asit verilince suya asit karıştı. Havuz temizliğinde kullanılan asitin buharından havuz çevresinde bulunan 15 turist ve otel çalışanı zehirlendi. Klor kazanına asitin ulaşması ile iki kimyasalın tepkimeye girmesi sonucu zehirli buhar oluştuğu bildirildi. Zehirlenen turist ve çalışanlar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Kemer Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 112 Acil sağlık ekipleri, Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Otel yönetimi tedbir olarak oteli boşalttı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beldibi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title