Haberler

Oted Üyelerine Eğitim Semineri

Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (OTED) Manavgat Şubesi Nisan ayı etkinliğini, Side Melas Otel ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Saha İlaçlama sponsorluğunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde firma yetkilileri, bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan OTED Manavgat Şube Başkanı Sibel Cingöz, 13 Haziran 2014 tarihinden itibaren her ay düzenli olarak bölgede bulunan otellerde sponsorlar aracılığı ile aylık eğitimler verdiklerini belirterek, amaçlarının yenilikleri ve mesleki bilgileri meslektaşlarına aktarmak olduğunu söyledi.

Saha İlaçlama firması yetkilisi Emrullah Yerli ise yaptığı konuşmada, kaliteli hizmet, haşere mücadelesi ve sanitasyon adlı eğitim verdiklerini belirterek, "Eğitimin içeriği entegre zararlı yönetimi, yönetimi oluşturan unsurlar, haşere biyolojileri, haşerelere karşı alınması gereken fiziksel önlemler, kimyasal mücadeleden önce fiziksel ve varsa biyolojik mücadele ve önemi, haşere mücadelesinde kimyasal yöntemler, çalışma alanlarındaki hijyen ve sanitasyon eksiklikleridir. Bu konuların ışığında OTED üyelerine görsel ürünler ve videolarla kalıcı bilgiler bıraktığımızı düşünüyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title