Haberler

ÖSYM KPSS 2015 Takvimi ve Kasım ataması

Güncelleme:

ÖSYM KPSS -2015/2 Kasım Ataması Ve Diğer Merkezi Alım Takvimi. Memur ataması için Kasım ayında yapılacak merkezi atama beklenirken kurumlardan gelen kadro talepleri 9 Ekim 2015 tarihine kadar devam edecek.

ÖSYM KPSS gelişmeleri. Kamu Personeli ataması için Kasım'da yapılması beklenen merkezi atama bekleniyor. KPSS öncesi memur açığı bulunan kurumlardan 09.10.2015 tarihine kadar talep alınacak.

KPSS-2015 yılının ikinci atamaları, Kasım atamaları için 16-25 Kasım tarihleri arasında tercih yapılabilecek. Atama tercihlerinde ortaöğretim mezunları P94, önlisans mezunları P93 puanları üzerinden tercih yapabilecekken Lisans mezunları ise P3 puanı üzerinden tercih yapabilecek.

MEB, ÖSYM, KPSS, YGS, LYS, TEOG SINAVLARINDA HATALAR YILI

18 milyon öğrencisi bulunan Türkiye'de 2015 yılı sınavlar açısından adeta 'hatalar yılı' olarak kayıtlara geçti. Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) 5 Türkçe sorusu hakkında hata iddiası ortaya atıldı. YGS skandalı soğumadan bu kez Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda 2 Türkçe, 1 matematik ve 1 İngilizce sorusunun hatalı olduğu iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

KPSS Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title