Haberler

Öso ve Daeş Arasındaki Çatışmalar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çatışmalardan yükselen duman görüntüleri- Sınır hattında bulunan çadırlardan görüntüler- Genel ve detay görüntüler ÖSO ve DAEŞ arasındaki çatışmalar- İki grup arasındaki çatışma sesleri Kilis sınır hattından da duyuluyor- Türkiye sınırına yakın bir bölgeye kurdukları çadırlarda barınan bir grup Suriyeli'nin çatışmalardan dolayı tedirgin oldukları gözlendi Terör örgütü DAEŞ ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasındaki çatışmalar, Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde şiddetlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çatışmalardan yükselen duman görüntüleri- Sınır hattında bulunan çadırlardan görüntüler- Genel ve detay görüntüler ÖSO ve DAEŞ arasındaki çatışmalar- İki grup arasındaki çatışma sesleri Kilis sınır hattından da duyuluyor- Türkiye sınırına yakın bir bölgeye kurdukları çadırlarda barınan bir grup Suriyeli'nin çatışmalardan dolayı tedirgin oldukları gözlendi Terör örgütü DAEŞ ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasındaki çatışmalar, Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde şiddetlendi.Çatışmalar, Azez'e bağlı Karaköprü ve Harcele köylerinde devam ediyor. İki grup arasındaki çatışma sesleri, Kilis sınır hattından da duyuluyor. Bölgeden yükselen duman Arpakesmez ve Ardıçlı köylerinden de görülüyor.Bu arada Türkiye sınırına yakın bir bölgeye kurdukları çadırlarda barınan bir grup Suriyeli'nin çatışmalardan dolayı tedirgin oldukları gözlendi. Burada yaşayan bir kız çocuğunun sopaya bağladığı beyaz bezi salladığı görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Suriye Kilis Azez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title