Haberler

Osnamlı Ocakları Taşova İlçe Başkanlığı Açıldı

Osmanlı Ocakları Taşova İlçe Başkanlığı açılış töreninde kurban kesilerek dualar eşliğinde açıldı.

Osmanlı Ocakları Taşova İlçe Başkanlığı açılış töreninde kurban kesilerek dualar eşliğinde açıldı.

Osmanlı Ocakları Taşova İlçe Başkanlığı törenle açıldı. Açılışa Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A.Kadir Canpolat ve Ankara'dan gelen Genel Merkez heyeti, İl Başkanı Sinan Tunç, Osmanlı Ocakları Karadeniz Bölge temsilcisi Celal Karataş, Çorum İl Başkanı İsmail Canaydın Suluova Osmanlı Ocakları Başkanı Yaşar Serçe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmanlı Ocakları Taşova İlçe Başkanlığı'na atanan Selim Şahin açılışta yaptığı konuşmasında, "623 yıl 3 kıta ya hükmeden Osmanlının evlatları olarak, Osmanlı kültürünü yaşatmak için kurulan bir derneğiz. Hiçbir siyasi partiye bağlı olmadan ideolojisini Osmanlı kültüründen alan, Adem oğluna şefkat ve merhametle yanaşan herhangi bir siyasi kimlik katmaksızın, insani görevini yapmak için kurulmuş bir oluşumdur. Biz de ilçe başkanı olarak Osmanlı kültürünü yaşatmak için bu günümüzden başlayıp son nefesimize kadar yapacağımız mücadelede hepinizi Osmanlının şahlanışına davet ediyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ise konuşmasında, "O gün yardım TIR'larını, Erdoğan'ın silah yüklü TIR'ları diyenler bu gün yanıldıklarını anladılar. Birtakım siyasi partiler Osmanlı Ocaklarına Bizans torunları diyor. Ben Bizans'sın torunu olarak burada kimseyi görmüyorum, Nazlı Ilıcak hanımefendi, Osmanlı Ocakları mensuplarına 'AK tosunlar. Osmanlı tosunları' diyor. Osmanlı torunları diyemiyor. Alevi'si, Sünni'si, sağcısı, solcusu, bir çatı altında var etmeye var olmaya geldik. Kimse Osmanlı Ocaklarını kirli emellerine alet edemeyecek. Bir gün Osmanlı medeniyeti herkese lazım olacak. Bu barış büyük bir barış Osmanlı çatısı altında herkes kendi etnik kimliğini yaşayacak inşallah. Rabia işaretini yaparak biz bu inançla buradayız." dedi - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Karataş Taşova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title