Haberler

Osmanlıspor, Yeni Hocası Akçay ile 3 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Osmanlıspor’un yeni Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Uğur Tütüneker’in mirası olarak bırakmış olduğu takımı ona yakışır bir şekilde yönetmeye ve onu saygıyla anarak, onun yaptıklarına teşekkür ederek yola devam edeceğiz” dedi.

Osmanlıspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, " Uğur Tütüneker'in mirası olarak bırakmış olduğu takımı ona yakışır bir şekilde yönetmeye ve onu saygıyla anarak, onun yaptıklarına teşekkür ederek yola devam edeceğiz" dedi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarının ayrılmasının ardından Mustafa Reşit Akçay ile anlaşma sağlayan Osmanlıspor'da, Akçay ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Osmanlıspor FK Batıkent tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşma yapan yeni teknik adam, tekrar Süper Lig'de sahne almanın idealleri yüksek bir teknik direktör için olumlu bir eylem olduğunu belirtti.

"İDAELLERİMİZ BAŞARI ÇİZGİSİNİ EN YÜKSEK NOKTAYA ÇIKARMAK"

Akçay, "Biz gösterilen bu teveccühü çok çalışarak yanıt vermek istiyoruz" diyerek şunları söyledi:

"Kulüp vizyonu ve vizyonu hangi anlamı taşıyor bunu biliyoruz. Bu nedenle edep ve haddini bilmek konusunda çok dikkatli olacağız. Futbolun içindeki her türlü gruba karşı çok saygılı olacağız. Bu hakemler,federasyon, rakip takım olabilir. Çünkü kulübümüzün ismiyle örtüşen bir vizyonu var.

Kulüp idealleri ile bizim ideallerimizin örtüşmesi de bu birlikteliği çok hızlı büyümeye yönelik birleştirerek kulüp performansımızı bu sene belki ligde kalmak olarak adlandırılan bu projenin birinci ayağını belki bu yıl kümede kalarak geçirmek ama daha sonra bizim ideallerimizdeki başarı çizgisini en yüksek noktaya çıkarmak olacaktır. Bütün düşüncemiz budur. Umarım çok çalışarak bunu yaşayabiliriz. Spor camiasının içerisinde fanatik grupların zaman zaman kontrol edilemeyen güçlerin varlığı kulübümüzün temsil ettiği vizyona belki zarar verici bir eyleme dönüştürülebilir. Biz bu provoke çalışmaların hiç birinin içinde bulunmayacağız ve cevap vermeyeceğiz."

"GERİYE DÖNMEK DOĞRU DEĞİLDİR"

Osmanlıspor'un uzun süre sonra Süper Lig'te kendi evine dönüşünü zirveye taşımak zorunda olduklarını sözlerine ekleyen Akçay, konuşmasına şöyle devam etti:

"Geriye dönmek doğru değildir. Bunun birinci nedeni takımın içindeki enerjiyi büyütmektir. Bu da transferden geçer. Yönetim kurulu ve biz gerçeklerle yüzleşip takımımızı analiz ederek ihtiyaçları belirledik ve yönetime sunduk. Transfer çalışmaları devam ediyor. Bunların bir de ekonomik yönü var. Kısaca transfere ihtiyacımız var. Bunu yönetim de biliyor biz de biliyoruz."

"ONUN MİRASINI ONA YAKIŞIR ŞEKİLDE YÖNETMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Geçen sezon Yılmaz Vural'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Uğur Tütüneker'in getirilmesiyle Süper Lig'e yükselen ve ardından Osmanlıspor ile Tütüneker'in yollarının ayrılmasını de değerlendiren Akçay, "Uğur Tütüneker, gerçekten çok başarılı bir hamle yaparak yarıda almış olduğu takımı toplayarak belli bir yere taşıdı. Daha sonra burada neler olup bittiğini bilmiyorum. Sonuçta futbolun içerisinde olan bir takım birleşmeler varsa da ayrılıklar da oluşuyor. Onun mirası olarak bırakmış olduğu takımı ona yakışır bir şekilde yönetmeye ve onu saygıyla anarak, onun yaptıklarına teşekkür ederek yola devam edeceğimizi bildirmek isterim" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Reşit Akçay Uğur Tütüneker Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title