Haberler

Osmanlıspor'dan Kimsesiz Çocuklara Yardım Eli

Osmanlıspor yönetimi ve futbolcular, yaklaşık 120 civarındaki kimsesiz çocukla bir araya gelerek hediyeler dağıtıp onların sevinçlerine ortak oldu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, kimsesiz çocuklarla buluştu. Osmanlıspor kurucularından Ahmet Gökçek ve eşi Hülya Gökçek'in organizasyonunda Ankara'daki bir restoranda bir araya gelen Başkent ekibi ve yaklaşık 120 kadar kimsesiz çocuk, birkaç saatliğine de olsa gönüllerince eğlendi. Osmanlıspor yöneticileri, teknik heyeti, oyuncuları ve personelin çocuklarla keyifli dakikalar yaşadığı gecede, kukla ve animasyon gösterileri de yapıldı. Üzerinde Osmanlıspor logosunun bulunduğu pastanın da kesildiği organizasyon, mor-sarılı oyuncuların çocuklara oyuncak dağıtımıyla son buldu.

GÖKÇEK: "ÖRNEK TAKIM OLMAYI AMAÇLIYORUZ"

Anlamlı organizasyonda çocuklarla birebir ilgilenen ve onların isteklerini kırmayan Osmanlıspor kurucularından Ahmet Gökçek, böylesi bir organizasyonun manevi hissiyatının çok büyük olduğunu ve kendisi için kelimelere sığmayan bir anlam taşıdığını belirtti.

"İnşallah bugün onları az da olsa mutlu edebilmişizdir" diyen Gökçek, "Osmanlıspor olarak bundan sonra da Allah nasip ederse bu tarz organizasyonları daha da çoğaltmayı düşünüyoruz. Böylesi etkinliklerin manevi olarak duyurulması taraftarı değilim fakat bu tarz organizasyonların örnek teşkil etmesini istiyoruz ve hayırsever vatandaşlarımızı böylesine güzel organizasyonların içine çekebilmeyi amaçlıyoruz. İnşallah Osmanlıpor olarak bunun öncülüğünü yapmış oluruz. Çocuklarımızın hayır dualarını almak bizler için çok önemli" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Gökçek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title