Haberler

Osmanlıspor'da Parola 'Mutlak Galibiyet'

PTT 1. Lig’de 32. haftasında sahasında en yakın rakibi Adana Demirspor’la kader maçına çıkacak olan Osmanlıspor’da parola mutlak galibiyet.Zirve yarışını bırakmayan ve geçtiğimiz hafta Adanaspor galibiyetiyle ligde ikincilik koltuğuna oturan Osmanlıspor, cumartesi kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam sürdürdü.

PTT 1. Lig'de 32. haftasında sahasında en yakın rakibi Adana Demirspor'la kader maçına çıkacak olan Osmanlıspor'da parola mutlak galibiyet.

Zirve yarışını bırakmayan ve geçtiğimiz hafta Adanaspor galibiyetiyle ligde ikincilik koltuğuna oturan Osmanlıspor, cumartesi kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam sürdürdü. Morallerin, üst üste alınan galibiyetlerle bir hayli yüksek olduğu mor-sarılı ekip, bu hafta da sahasında galip gelerek Süper Lig vizesi almayı hedefliyor. Mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibi, tecrübeli teknik adam Uğur Tütüneker yönetiminde çıktığı antrenmana ısınma koşusu ve ardından ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5'e 2 pas organizasyonuna geçen mor-sarılılar, taktiğe yönelik çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren çalışmalarda üst adalesinde hafif ağrıları oluşan takım kaptanlarından Ragıp Başdağ, tedbir amaçlı olarak antrenmanı erken bıraktı.

Osmanlıspor, yarın 14.00'te yapacağı tek antrenmanla Adana Demirspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title