Haberler

Osmanlıspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Kayserispor’a konuk olacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı tek antrenmanla başladı.

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Kayserispor'a konuk olacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı tek antrenmanla başladı. 1,5 saat süren çalışmalara takımın yeni transferleri Lawal ve Hakan Arıkan da katıldı.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da tamamladıktan sonra Ankara'ya dönen Osmanlıspor lige kilitlendi. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor bugün Batıkent Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı. 1,5 saat süren çalışmalara takımın yeni transferleri Raheem Lawal ve Hakan Arıkan da katıldı. Tedavisi devam eden kaleci Artur Moraes antrenmanda yer almazken Lukasz Szukala ise çalışmaların ilk etabında yer aldı. Diğer bölümünde ise takımdan ayrı bireysel çalışma yaptı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapılan antrenmana mor-sarılı oyuncular core çalışmasıyla başladı. Daha sonra dayanıklılığa yönelik çalışma yapan Başkent ekibi, çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Osmanlıspor, yarın 13.00'da yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını devam ettirecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Arıkan Raheem Lawal Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title