Haberler

Osmanlıspor'da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor, başkent derbisinde Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor, başkent derbisinde Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Danimarka temsilcisi Midtjylland'ı 2-0 yendiği maçın ardından ara vermeden çalışma yaptı. Midtjylland maçında uzun süreli forma giyen oyuncular, Batıkent Tesisleri'nde yenileme çalıştı.

Maçta kısa süreli forma giyen ve oynama şansı bulamayan oyuncular ise teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Ostim Stadı'nda antrenmana çıktı. Isınma koşusuyla antrenmana başlayan mor-sarılı ekip, daha sonra dar alanda pas organizasyonuna geçti. Antrenman şut ve çeşitli gol organizasyonlarıyla son buldu.

Çalışmalara tedavisi devam eden Engin Bekdemir katılmadı.

Osmanlıspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Osmanlı Stadı'nda 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak başkent derbisinde, Barış Şimşek düdük çalacak.

Kaynak: AA / Spor

Gençlerbirliği Danimarka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title