Haberler

Osmanlıspor'a Coşkulu Karşılama

PTT 1. Lig'de, normal sezonun bitimine bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Osmanlıspor, Antalya deplasmanı dönüşü coşkulu bir şekilde karşılandı.

PTT 1. Lig'de, normal sezonun bitimine bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Osmanlıspor, Antalya deplasmanı dönüşü coşkulu bir şekilde karşılandı.

Ligin 33. haftasında, deplasmanda Antalyaspor'u 4-3 mağlup eden ve 63 puana ulaşarak, normal sezonun bitimine 1 hafta kala Süper Lig'e çıkması kesinleşen Başkent ekibi, Antalya'dan döndü.

Esenboğa Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılanan Osmanlıspor kafilesi, oldukça kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Batıkent'teki kulüp tesislerine geçti. Üstü açık otobüse bindirilen futbolcular, takım marşı eşliğinde konvoya katılarak, yol boyunca vatandaşlarla selamlaştı.

Oğlu ve eşi ile birlikte takım kafilesinde yer alan, kulübün kurucu başkanlarından Ahmet Gökçek, alanda yaptığı açıklamada, uzun süredir mücadele ettikleri Süper Lig'e çıkma yarışını hak ettikleri gibi kazandıklarını söyledi.

Gökçek, Ankaraspor'un 2009 yılında haksız bir kararla ligden düşürülmesiyle başlayan mücadelede, mutlu sona ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Tüm futbolcularımın alınlarından öpüyorum. Teknik ekip ve yönetime teşekkür ediyorum. Osmanlı adıyla birlikte omuzlarımıza ciddi bir yük bindi. Bu isime layık olmaya çalıştık. Osmanlı ismiyle kurulur kurulmaz Süper Lig'e çıkmak bizim için ayrı bir önem taşıyor. İnşallah Süper Lig'de de ayağımızı sağlam basıp hak ettiğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

Esas kutlamayı son haftaki Bucaspor maçından sonra yapacaklarını anlatan Gökçek, "Ayakları yere basan bir takım kurmak zorundayız. Esas hedefimiz Avrupa'da yer almak. Bunu da yavaş yavaş başaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Gökçek Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (1)

ANKARAGÜÇLÜ:

hani la bi video filan koyunda görelim o çoşkulu karşılamaya yalan haber yapmayın adamlar cıkmayı garantiledi 1 tane üstü acık otobüsde bayrak salladılar ANKARADA EN BÜYÜK ANKARAGÜCÜ MELİHHHHHHH

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title