Haberler

Cemal Hünal, Osmanlı Tokadı'ndan Ayrıldı

Güncelleme:

TRT’nin komedi dizisi ‘Osmanlı Tokadı’, yeni sezona değişikliklerle giriyor.

Fatih Sultan Mehmed’in hocası Akşemseddin (Mazhar Alanson) iki yeniçeriyi cezalandırarak günümüze göndermesini konu alan ‘Osmanlı Tokadı’ dizisinin çekimlerine başlandı.

Geçen sezon TRT 1’in en çok izlenen dizilerinden birisi olan ‘Osmanlı Tokadı’ yeni sezonda oyuncu Cemal Hünal ve yönetmen Mustafa Şevki Doğan ekipten ayrıldı. Mustafa Şevki Doğan, başrolünü İlker Ayrık’ın oynadığı ‘Kedi Özledi’ filminin çekimlerini yaz ayında bitiremediği için diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Cemal Hünal da ayrıldı

Doğan’dan boşalan yönetmen koltuğuna ise yapım şirketi Duka Film daha önce ‘Yadigar’, ‘Parmaklıklar Ardında’ ve ‘Kalbim Seni Seçti’ dizilerinin yönetmenliğini yapan Hakan Gürtop ile anlaştı. Dizide Moğol karakterine hayat veren Cemal Hünal ise yapım şirketine rolünün çok az olduğunu söyleyerek gelecek sezonda kadroda yer almayacağını söyledi. Duka Film, gelecek hafta Hünal’ın yerine gelecek ismi belirleyecek.

Kaynak: Star / Magazin

Mustafa Şevki Doğan Mazhar Alanson Cemal Hünal Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title