Haberler

Osmanlı Ocakları Beypazarı İlçe Başkanlığı Açıldı

Osmanlı Ocakları Beypazarı İlçe Başkanlığı açıldı.

Osmanlı Ocakları Beypazarı İlçe Başkanlığı açıldı.

Başkanlığın mMehter takımının konseriyle yapılan açılışına Osmanlı Ocakları Ankara İl Başkanı Özgür Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri, Beypazarı İlçe Başkanı Ali Hancıoğlu, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş.

Açılışta konuşan Hancıoğlu, gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan, kavgadan, kinden, nefretten uzak topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Dünyanın dört bir yanında zulüm ve gözyaşının dinmediğine değinen Hancıoğlu, şunları kaydetti:

"Osmanlı Ocakları olarak tekrardan dünyada, zulüm ve gözyaşının dinmesi için, Osmanlı ahlakına, Osmanlı medeniyetine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu medeniyet için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Günümüzde Osmanlı ahlakının ve Osmanlı geleneğinin yaşatılması, yaşaması, yaygınlaştırılması için çalışacağız."

Osmanlı Ocakları Ankara İl Başkanı Özgür Karabıyık da 1299 yılında Osman Gazi tarafından temeli atılmış bir neslin torunları olduklarını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Beypazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title