Haberler

Osmanlı Mesire Alanı Halkın Uğrak Yeri Oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Osmanlı Mesire Alanı vatandaşların uğrak mekânı haline geldi.

Şanlıurfa'da 15 ay gibi bir sürede 420 bin metre kare yeni yeşil alan oluşturan, 174 bin 420 ağaç ve 2 milyon çiçek diken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşların da memnuniyetini kazandı.

Bu alanda yaptığı örnek çalışmalardan biri olan Osmanlı Mesire Alanı geçtiğimiz yıl büyükşehir tarafından vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in vaat ettiği ve gerçekleştirdiği projeler arasında yer alan 200 bin metrekarelik Osmanlı Piknik ve Mesire Alanında; 100 ayrı kamelya ve oturma grubu, koşu ve yürüyüş pisti, 3 bin 823 metrekarelik alana yayılan yüzme havuzu, şelaleler ve 4 farklı noktadaki fitness grubu ile halka hizmet veriyor.

Mesire alanında vakit geçiren vatandaşlar, bu denli güzel ve düzenli bir yeri yeşil alan olarak Şanlıurfa'ya kazandırdığı için büyükşehire teşekkür etti.

Osmanlı Mesire Alanında piknik yapmaya gelen Salih Demir isimli vatandaş, "Bu kadar güzel yeşil alan yapıldı. Şanlıurfalı vatandaşlar olarak bizim de bu alanları korumamız kollamamız gerekmekte. Mahallemizde yeşil alan ve ağaç yoktu. Şimdi ise çok büyük ve bir o kadar güzel mesire alanımız var. Başkan Celalettin Güvenç ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah Razı olsun" şeklinde konuştu.Boş zamanlarında Osmanlı Mesire alanının uğrak yerleri haline geldiğini anlatan İsa Demirel, "Arkadaşlarla iş çıkışı buraya geliyoruz. Büyükşehir belediyemiz tarafından yapılan bu alandan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan çok iyi oldu, önceden bu denli alan yoktu, şimdi çocuklarımız ve arkadaşlarımızla gönül rahatlığıyla geliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title