Haberler

Osmaniyespor Yeni Yönetimi Oluşturuldu

Bu sene Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Osmaniyespor Futbol Kulübü, yeni yönetimini belirledi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen basın toplantısında Osmaniyespor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu basın ile tanıştı. Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu'nun Onursal Başkan olduğu yeni yönetim kurulunda Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Durdu Mehmet Katsal ve Hasan Hüseyin Türkoğlu ile Belediye Başkanı Kadir Kara da Fahri Başkan olarak yer aldı.

İşadamı Muzaffer Ateş başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

"Haydar Aktürk (2. Başkan-Mimar), Yüksel Atalay (Başkan Yardımcısı-Müteahhit), Mehmet Çukadar (As Başkan-İşadamı), Muzaffer Çuhadar (Futbol Şube Sorumlusu-İşadamı), Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Demir (Müteahhit), Ali Kale (Müteahhit), Cengiz Şaşmaz (İşadamı), İbrahim Bildik (İşadamı), Basın Sözcüleri; Ceren Vayısoğlu (Mimar) ve Hülya Önal (Alibeyli Mahallesi Muhtarı), Kulüp Doktoru Osman Atılgan (Sevgi Hastanesi Başhekimi), Muhasip Üye ve Alt Yapı Sorumlusu Ramazan Çelik (İşadamı).

Daha öncede Osmaniyespor Kulüp Başkanlığı yapan Muzaffer Ateş, tanıtımın ardından yaptığı konuşmada, "Güçlü bir yönetim oluşturduk. Yönetim kurulumuz hem futboldan anlayan hem de ekonomik olarak katkıda bulunabilecek isimlerden oluştu. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Yönetim kurulumuzun dışından da destek arayışlarımız olacak. Tüm Osmaniye olarak hedefe kilitleneceğiz" dedi.

Başkan Ateş, yönetim kurul olarak ilk önce Vali Dr. Mehmet Oduncu, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret edeceklerini bildirdi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Oduncu Kadir Kara Suat Önal Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title