Haberler

Osmaniye Valisi Cerrah, Ellek Beldesi'nde Anasınıfı Açılışı Yaptı

Osmaniye Valisi Celaletin Cerrah, Düziçi'nin Ellek Beldesi'nde bir hayırsever işadamı tarafından yaptırılan anasınıfının açılışını yaptı.

Osmaniye Valisi Celaletin Cerrah, Düziçi'nin Ellek Beldesi'nde bir hayırsever işadamı tarafından yaptırılan anasınıfının açılışını yaptı.

Cerrah, Şehit Necmettin Yıldız İlköğretim Okulu bahçesine, Düziçi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Siyahoğlu'nun baba ve annesi "Abacı Ali-Emine Siyahoğlu" adına yaptırdığı iki derslikli anasınıfının açılışında, Osmaniye'de müstakil anasınıflarından 39'uncusunu açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Göreve başladığı günden bu yana öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla eğitim atağına kalktıklarını ifade eden Cerrah,

"3 tane lise yapıldı. 3'ünün de inşaatı devam ediyor. 8 tane ilköğretim okulu, 39 da anasınıfı yaptırdık. Osmaniye'deki öğrenciler en iyi şartlarda okumalı, çevre vilayetlerin öğrencilerine yetişmeli. Bu okulumuzu yapan hayırsever iş adamımıza çok teşekkür ederiz. Böyle hayırseverlerimiz olduğu müddetçe devlet millet el ele vererek çok daha modern okullar yapacağımıza, çok daha güzel işler başaracağımıza eminim" dedi.

Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök de, eğitim-öğretim yılının son günleri olmasına rağmen Ellek Beldesi'nde müstakil 2 derslikli bir anaokulu kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Hayırsever İşadamı Mehmet Siyahoğlu ise, "Sayın Valim bu fırsatı bize verdiği için, bilhassa teşvik ettiği için babama, anama ne derece faydalı olabildiysem Allah razı olsun ruhu şad olsun. Annemin de Allah ömrünü uzun etsin" diye konuştu.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerah'a ve hayırsever işadamı Mehmet Siyahoğlu'na eğitime yaptıkları katkılardan dolayı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi

Ellek Şehit Necmettin Yıldız İlköğretim Okulu'nda "Okullar Hayat Bulsun Projesi" açılan kütüphane ve ve bilgi teknolojisi sınıfını gezerek ilgililerden bilgi alan Cerrah, daha sonra Belediye Başkanı İshak Yeşildemir'i ziyaret ederek, beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Vali Cerrah'ın Düziçi programında Osmaniye Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, Atalan Belediye Başkanı İbrahim Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Cingöz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Karalar, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Mustafa Demirbaş

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title