Haberler

Osmaniye - Sp Genel Başkanı Kamalar: Batılı Ülkeler, Türkiye'yi Bölme Mücadelesi Veriyor

Sp Genel Başkanı Kamalar: Batılı ülkeler, Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye ve İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini belirterek batılı ülkelerin Türkiye'yi bölme mücadelesi verdiğini söyledi.

Sp Genel Başkanı Kamalar: Batılı ülkeler, Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye ve İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini belirterek batılı ülkelerin Türkiye'yi bölme mücadelesi verdiğini söyledi.

Partisin tarafından Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (OTSO) düzenlenen 'Gelişen Dünya ve Türkiye' konulu konferansında konuşan Mustafa Kamalak, "Şuan bakıyoruz İslam coğrafyasına kan gövdeyi götürüyor. Müslümanların elindeki silahlar kafirlerin. Yüksek fiyatlarla alınmış silahlar. Kim kimi öldürüyor, Müslüman Müslüman'ı öldürüyor. Ölende katil, öldürende. Bu gidişe dur diyecek olan yegane ekip milli görüş ekibidir. İşimiz zor değil yeter ki biz görevimizi yapalım kardeşlik görevimizi yapalım. Eğer bu görevimizi yapmazsak bölünmüş olan İslam coğrafyası, başta Türkiye'miz olmak üzere bir daha bölünecektir. Sivas'tan Mersin'e kadar hat çekilerek doğusu koparılıyor Türkiye'den" dedi.

OSMANLIYI PARÇALAYANLAR BİRAZ DAHA BÖLME MÜCADELESİNİ VERİYOR

Türkiye'nin doğusunda olup bitenlerin, sebepsiz ve plansız olmadığını kaydeden Kamalak, sözlerini şöyle devam etti:

"Osmanlıyı bölenler, İslam coğrafyasını paramparça edenler şimdi o parçacıkları da biraz daha bölme mücadelesini veriyor. Adamlar Osmanlıyı bölerken gizli gizli planlar yapıyorlardı, şimdi gizlemiyorlar da artık, çünkü Osmanlı yok karşılarında. Kendilerine aşık olan yöneticilerin oluşturduğu ülkeler var. Adamlar haritasını çizmiş. Bana diyebilir mi ki bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin yöneticileri 'bu harita hayaldir, böyle bir harta yoktur, uydurmadır' diyebilirler mi? Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor batılılar. Allah korusun eğer milli görüşçüler meseleye el koymayacak olursa operasyonun sonuna yaklaşılmış durumdadır. Şunda Akdeniz'de 13 ülkenin 60'ın üzerinde savaş gemisi vardır. Bunların ne işi var burada."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kamalak Osmaniye Sp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title