Haberler

Osmaniye, Murat Dalkılıç Konseri ile Coştu

Güncelleme:

Murat Dalkılıç konseri ile, Osmaniye Kurtuluş coşkusu doruğa ulaştı.

MURAT DALKILIÇ HAYRANLARI KONSERE AKIN ETTİ

Kurtuluş Haftası Halk Konserinde Osmaniye'de sahneye çıkan Türk Pop Müziğin güçlü sesi Murat Dalkılıç, Osmaniye'de kurtuluş coşkusunu doruğa çıkarttı. Osmaniye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Murat Dalkılıç konserini yaklaşık 10 bin kişi izledi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Murat Dalkılıç birbirinden güzel eserleri Osmaniyeliler için söyledi. Dalkılıç, konser sırasında hayranları ile kurduğu bağ ve sahne performansı ile takdir topladı. Murat Dalkılıç konseri Osmaniye'de kurtuluş coşkusunu doruğa çıkarttı.

Konser sırasında Osmaniye Belediye Kadir Kara, Murat Dalkılıç'a teşekkür plaketi ile çeşitli hediyeler verdi. Kurtuluş coşkusuna ortak olduğu için Murat Dalkılıç'a teşekkür eden Başkan Kadir Kara, "Muhteşem bir konserdi. Bu muhteşem konseri, muhteşem bir kalabalık coşkuyla izledi. Kendisine Osmaniye adına çok teşekkür ediyorum. Allah'ın izni ile bu meydanları dolduran siz değerli halkımıza hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Tüm halkımızın 7 Ocak zafer bayramını kutlarım" dedi. Başkan Kadir Kara'nın sahneden inmesi ile birlikte 7 Ocak haftası için havaiyi fişek gösterisi yapıldı.

DALKILIÇ ÇETE İLE HALAY ÇEKTİ, BAYRAK SALLADI

Murat Dalkılıç hem şarkılarını söyledi, hem de müzik aletlerini çalarak gerçek bir sanatçı olduğunu ortaya koydu. Ayrıca sanatçı Murat Dalkılıç, sahneye çıkarttığı milli mücadele yıllarının çetelerinden birlikte halay çekti, Türk bayrağını sallayarak milli değerlere saygısını ortaya koydu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Dalkılıç Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

meryem açıcılila_peri123@hotmail.com:

konser gerçekten çok güzeldi Murat Dalkılıç'a konser için çok teşekkür ediyorum o harika ve dört dörtlük bir sanatçı ayrıca çok canayakın ve insan canlısı umarım tekrar bi konseri olur ve tekrardan gitmek nasip olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title