Haberler

Osmaniye Mahallesi Asfaltlanıyor

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte başlattığı asfaltlama çalışmalarına Osmaniye Mahallesi ile devam ediyor.

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte başlattığı asfaltlama çalışmalarına Osmaniye Mahallesi ile devam ediyor.

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osmaniye Mahallesi'nde kaldırım çalışmaları tamamlanan sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Finisherle yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mahalle sakinleri ile sohbet ederek onların sorunlarını dinleyen ve mahallede yürütülen kaldırım çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını kaydeden Başkan Tuna; "Mahallemizde daha öncede asfalt ve kaldırım çalışmalarımız olmuştu. Eksik kalan yerler vardı. Onları da belli bir program dahilinde yapıyoruz" dedi.

Osmaniye Mahallesi'nin ardından kaldırım çalışmaları devam eden Güneykent Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarını başlatacaklarını vurgulayan Tuna; "Osmaniye Mahallesi'nde kaldırım çalışmalarımız nispeten bitti. Özellikle yüksek ve miadını tamamlamış yerlerin kaldırımlarını tamamladıktan sonra finisher marifetiyle asfaltlama çalışmasını yapıyoruz. Bittikten sonra çok şık ve istediğimiz zemin oluşmuş olacak. Bu çalışmalarımız sadece Osmaniye Mahallesi'nde yapmıyoruz. Bundan sonra da kaldırım çalışması yaptığımız Güneykent Mahallesi'ne geçeceğiz" diye konuştu.

Yaptıkları bu çalışmalarla eski mahallelerin asfalt eksiğini tamamlanacağını kaydeden Başkan Tuna, ardından yeni bağlanan mahallelere ağırlık vereceklerinin ve çalışmalarını buralarda yoğunlaştıracaklarının altını çizdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Güneykent Toroslar Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title