Haberler

Düğününe Katılamayan Uzman Çavuş Muradına Erdi

Güncelleme:

Güvenlik gerekçesiyle memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki düğününe katılamayan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, özel izinle gelip muradına erdi.

Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu bir yıllık nişanlısı 21 yaşındaki Fatma Karaoğlan ile nikahlandı. Gençlerin düğün tarihi olarak 18 Eylül belirlendi. Aileler düğün için tüm hazırlıklarını tamamlayıp davetiyeleri de dağıtırken, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki sınır karakolunda görev yapan uzman çavuş Ahmet Karavelioğlu, terör olayları nedeniyle birliğinden izin alamadı. Aileler de geçtiğimiz 18 Eylül Cuma günü damat olmadan düğün yapmaya karar verdi.

ÇIKAN HABERLER ÜZERİNE GENELKURMAY DEVREYE GİRDİ

Damatsız düğün haberleri üzerine Genelkurmay Başkanlığı devreye girdi. Uzman Çavuş Karavelioğlu, özel izinle Ankara aktarmalı uçakla Adana'ya getirildi. Burada bir askeri yetkilinin karşıladığı Karavelioğlu, önce berberde damat tıraşı oldu, daha sonra da düğünün yapıldığı Osmaniye'nin Kadirli ilçesine götürüldü.

İlçe girişinde nişanlısı Fatma Karaoğlan tarafından karşılanan Karavelioğlu, bir petrol istasyonunda damatlıklarını giydi ve hazır olan gelin arabasıyla babaevine gitti. Annesi Fatma Karavelioğlu'na sarılıp ellerini öpen uzman çavuş, daha sonra babası Hamza Karavelioğlu, kaynanası ve kayınbabasının ellerini öptü.

"İLK KEZ MUTLU BİR HABER İÇİN GELİYORUM"

39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Albay Şefik Atak, gelin ve damada Genelkurmay Başkanlığı'nın hediyesini olan Cumhuriyet altınını takdim etti. Kısa zaman önce Kadirli'de 3 vatan evladını son yolculuğuna uğurladıklarını hatırlatan Albay Atak, şunları söyledi: Kısa zamanda burada 3 vatan evladını son yolculuğuna uğurladık. Hep hüzünlü haberlerle geliyorduk buraya ilk kez mesut bir haber için geliyoruz. Çok mutluyum. Böyle bir ortamda bizleri buluşturdukları için Ahmet kardeşimize ve Fatma kızımıza çok teşekkür ediyorum. Biraz gecikmeli yaptık düğünü, malum şartlardan dolayı. Bu süre zarfında ailenin bir asker ailesine yakışır bir şekildeki vakur duruşu Sayın Genelkurmay Başkanımızın takdirini kazanmıştır. Bu takdirin bir ifadesi olarak Sayın Genelkurmay Başkanımızın hediyesini takdim etmek istiyorum. Allah mesut bahtiyar etsin.



"BİR AN İNANAMADIM"

Heyecanlı olduğunu söyleyen damat Karavelioğlu, eşinin yanında olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Komutanlarının sayesinde düğününe gelebildiğini belirten Karavelioğlu, "Komutanlarımdan Allah razı olsun, onların sayesinde buradayım. Bir an inanmadım herkes beni arıyordu. Bir faaliyet çıkardılar 'Git düğününü yap' dediler. Ben de eşime, aileme geldim." dedi.



Eşiyle hep bugünün hayalini kurduğu anlatan Fatma Karavelioğlu ise "Ancak eşim gelmese de üzülmedim. Çünkü onun canın sağ olması yetti benim için. Çok sürpriz oldu benim için." diye konuştu.



Çiftin anne ve babaları da emeği geçenlere teşekkür etti. Gelin ve damat, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve davetlilerin katılımı ile oyun oynadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Karaoğlan Osmaniye Kadirli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (69)

Vanlı:

Ulan genç ve yakışıklısın bula bula bu danayımı buldun. .

5
53
yanıtYanıtla
Melek:

Saçmalık. . .

29
13
yanıtYanıtla
adanalı:

ne güzel işte şehit haberi gelecegine düğün haberi gelsin dursun ölümlerrrr

39
0
yanıtYanıtla
SERHAT:

Helal size Genel Kurmay başkanım. Yakışanı yaptınız.

26
3
yanıtYanıtla
arda alan:

Rabbim hic kimseyi sewdiginden ayri birakmasin:(

28
0
yanıtYanıtla
KARADAYI:

böylesi güzel bir olaya vesile oldukları için başta genel kurmay başkanı olmak üzere, askerimizin bütün kademesindeki yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. gözlerim yaşardı. türk askerinede bu yakışırdı. allah ordumuza zeval vermesin, amin. . .

25
2
yanıtYanıtla
ısparta lı:

GELİN DÖRT KÖŞE OLMUŞ HUMMAH

9
18
yanıtYanıtla
.................................:

Allah mesut etsin en az 3 cocuk haaaaaa

20
6
yanıtYanıtla
Yasemin:

Gelinin yüzünde güller açtı :) mutluluklar dilerim

26
0
yanıtYanıtla
türk:

Uzmanin agzi kulaklarinda gelin hanimda masaallah kadin gibi kadin etli butlu bayiliyorum ben böle tontis kere uzman bayram etti allah mesut etsn askerimizi

1
25
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title