Haberler

Osmaniye'de Yılın Doktorları Başarılı Hekimlere Belge

Osmaniye’de, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 3 hekime “Yılın Doktoru” unvanı ve 10 hekime de göstermiş oldukları başarı nedeniyle “Teşekkür Belgesi” verildi.

Osmaniye'de, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 3 hekime "Yılın Doktoru" unvanı ve 10 hekime de göstermiş oldukları başarı nedeniyle "Teşekkür Belgesi" verildi.

Valilik Rahime Hatun Salonu'nda düzenlenen programda, tıbbi ve mesleki alanda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle "Yılın Doktorları" seçilen Dr. Muhammet Şahin, Dr. Murat Duymuş ve Op. Dr. Ahmet Çakallıoğlu'nun belgelerini ve Osmaniye'de son bir yıl içerisinde sağlık hizmetlerinin sunumunda üstün gayretler göstermiş ve Sağlık Bakanlığı tarafından örnek teşkil eden hekimler seçilmiş olan Dr. Merve Demirci, Dr. Ferhat Küçük, Dr. Mahmut Mazı, Dr. Zeynel Abidin Doğan, Dr. Eftal Bilge Demir, Dr. Yasemin Avcı, Dr. Nesrin Aksak, Dr. Sibel Acembekiroğlu, Dr. Bülent Kaya ve Dr. Mustafa Kayalı'ya teşekkür belgelerini Vali Kerem Al verdi.

Doktorların mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalıştıklarını ve bu nedenle çalışmalarının her daim takdire değer olduğunu belirten Vali Kerem Al, "Yılın Doktoru" unvanı alan ve başarılı çalışmaları nedeniyle ödüllendirilen hekimleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hayri Sarı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Fazlı Aslan da katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Tıp Bayramı Osmaniye 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title