Haberler

Osmaniye'de Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlık Toplantısı

Güncelleme:

Osmaniye Valiliği'nce yeni eğitim öğretim yılı için alınacak tedbirlerle ilgili toplantı düzenlendi.

Valilik Rahime Hatun salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mehmet Oduncu, önümüzdeki hafta başında başlayacak eğitim hizmetlerinin ve alınacak tedbirlerin belirlendiğini söyledi.

Sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek için iyi bir eğitim öğretim olanağının sunulması gerektiğine işaret eden Oduncu, şunları kaydetti:

"Anne-babaların bizlere emanet ettikleri çocuklarımıza sahip çıkacağız. Okul müdürlerimiz maddi yönden zayıf olan öğrencilerimizi tespit edip, gerekeni yapacak. Her öğrenciyi kendi evladı gibi görecek, her birinin sorunları ile tek tek ilgilenecek. Emniyet personeli okul çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alacak ve öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim öğretim görmeleri noktasında üzerimize düşeni yapacağız."

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ise 2014-2015 eğitim öğretim yılında, 418 okulda, 3 bin 986 anasınıfı, 39 bin 213 ilkokul, 34 bin 384 ortaokul ve 35 bin 179 lise olmak üzere toplam 112 bin 762 öğrencinin eğitim göreceğini söyledi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Nail Anlar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Menderes Yiğitoğlu katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Çelik Mehmet Oduncu Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title