Haberler

Osmaniye'de 14 Kişinin Can Verdiği Kazadan Bir Acı Haber Daha!

Güncelleme:

Osmaniye'de öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu yaralanan 9 yaşındaki Hüseyin Eşen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu yaralanan 9 yaşındaki Hüseyin Eşen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, geçen hafta pazar günü meydana gelen kazada yaralandıktan sonra İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Eşen, yaşam mücadelesini kaybetti.

KAZADA BABASI DA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Aynı kazada ölen midibüs şoförü Feruşah Eşen'in oğlu olan çocuğun cenazesinin, Diyarbakır'da toprağa verileceği öğrenildi.

Geçen hafta sonu İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüs, Cevdetiye beldesinde bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına düşmüş, kazada 14 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

İskenderun Osmaniye Eşen 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title