Haberler

Osmaniye'de Hafızlık İcazet ve Taç Giyme Töreni

Kadirli ilçesinde, hafızlık eğitimini tamamlayan 13 hafız için icazet ve taç takma töreni düzenlendi.

Kadirli ilçesinde, hafızlık eğitimini tamamlayan 13 hafız için icazet ve taç takma töreni düzenlendi.

İlçe Müftüsü Orhan Öncü, Cavidan Benlidayı Kur'an Kursu'da düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada hafız yetiştirmenin zorluğuna değinerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Geçen yıl 16'sı bayan 18 hafız yetiştirdiklerini bu yıl ise 7'si erkek 13 hafız daha kazanmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Öncü, "Kadirlimizden 13 değerli kardeşimiz daha hafızlık kervanına katılıyor. Kendilerini tebrik ediyor ömür boyu Kur'an-ı Kerim'e hizmet nasip etmesini Yüce Mevla'dan diliyorum. Bu hafızların annelerini, babalarını, bunların yetişmesinde emeği geçenleri ve hocalarını ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Tasavvuf Korosu'nun okuduğu ilahinin ardından hafızlara taçları giydirilerek belgeleri takdim edildi.

Törene Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, çevre ilçe müftüleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Osmaniye Kadirli Taç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title