Haberler

Osmaniye'de Bedirhan Gökçe'ye Büyük İlgi

Güncelleme:

Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlik alanında düzenlenen programda 1,5 saat sahnede kalan sanatçı Bedirhan Gökçe programıyla Osmaniyelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Alışılmışın dışında bir program yapan Bedirhan Gökçe, sohbeti ile alanı dolduran insanları tebessüm ettirirken, şiirleriyle duygulandırdı, saz ekibinin söylediği türkülerle eğlendirdi.

Osmaniye'de gördüğü ilgiden ve atmosferden çok etkilendiğini söyleyen Bedirhan Gökçe; "Bizleri Osmaniye ile buluşturan Sayın Belediye Başkanı Kadir Kara'ya çok teşekkür ederim. Gerçekten son derece düzenli bir sahne ve alanda, muhteşem bir kalabalıkla program yapmanın mutluluğunu yaşadım. İnşallah başkanım beni davet eder, Mart ayında Osmaniye'ye gelerek Çanakkale'yi anlatmak istiyorum" dedi.

Herkes gibi kendisinin de Bedirhan Gökçe'yi büyük bir keyif alarak dinlediğini söyleyen Başkan Kadir Kara; "Osmaniye muhteşem bir Ramazan gecesi yaşadı. Şiir ve türkülerle örülü bu program çok güzeldi. Bedirhan Gökçe'ye bu gece için Osmaniye adına kendisine çok teşekkür ederim." dedi. Başkan Kadir Kara tarafından sanatçıya teşekkür plaketi ile çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedirhan Gökçe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title