Haberler

Osmaniye Belediye Başkanı Kara Açıklaması

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye'nin yatırım yapılabilir bir il olabileceğini göstermek amacıyla ulusal ve uluslararası ölçekte çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye'nin yatırım yapılabilir bir il olabileceğini göstermek amacıyla ulusal ve uluslararası ölçekte çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Kara, belediyenin yeni hizmet binasında, düzenlediği basın toplantısında "2023 Osmaniye Vizyonu" projelerini anlattı.

Kentin gelişmesi için profesyonel yardım aldıklarını belirten Kara, bu amaca ulaşabilmek için kısa, orta ve uzun vadeli planlar oluşturduklarını belirtti.

Belediye başkanlığının 2. dönemde hizmet çıtasını daha da yükselttiklerini vurgulayan Kara konuşmasına şöyle devam etti:

"Yerel kalkınmanın unsurlarını, sosyal, kültürel, fiziksel ve ekonomik kalkınma olarak belirledik. Osmaniye'de teşvik ve cazip işler yapılması gerekiyor. Eğer yatırımcıyı teşvik etmezseniz yatırımcı gelmez. Bugün Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde insanlar yatırım yapıyorlarsa teşvik olduğu için yapılıyor. Merkezi idarenin yapmış olduğu teşviklerin yasal boyutları kadar olmasa bile biz de kendi imkanlarımız ölçüsü içerisinde, Osmaniye'nin yatırım yapılabilir bir il olabileceğini göstermek amacıyla ulusal ve uluslararası ölçekte çalışmalar yürütüyoruz. Kentimizin yatırım iklimini arttırmak, kentin değerlerini ulusal ve uluslararası ölçekte geliştirmek için mücadele ediyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Kara Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title