Haberler

Osmangazili Boksör Avrupa Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkacak

Güncelleme:

Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na Osmangazili Boksörler Damga Vurdu

Osmangazi Belediye spor Boks Takımı sporcularından Metin Top, Bolu'da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı boksör, elde ettiği şampiyonlukla 29 Haziran'da Macaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Bolu'da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na Osmangazi Belediye spor Takımı sporcuları damga vurdu. Osmangazili boksörlerden Metin Top, 48 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. 3 kez Bursa Şampiyonu olan ve birçok turnuvada birincilikleri bulunan başarılı boksör, Bolu'da elde ettiği başarı ile 29 Haziran'da Macaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Osmangazi Belediye spor Boks Takımı'nın diğer bir sporcusu Murtaza Ocak ise 62 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Genç boksörler elde ettikleri başarıların mutluluğunu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı. Osmangazili boksörleri elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek veriyoruz. Tesis konusunda ciddi yatırımlarımız var. Bu tür başarılı sporcuları görmek de bizleri sevindiriyor, onurlandırıyor. Bundan sonda spora ve sporcuya yönelik yatırımlarımız sürecek, başarılı sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Amacımız gençlerin spor kulüplerimize ve tesislerimize gelerek spor yapması. Boş vakitlerini spor yaparak geçirmeleri. Boks takımımızın sporcuları Bolu'da düzenlenen şampiyona da önemli başarılar elde ettiler. Türkiye Şampiyonu sporcumuz Metin Top, 29 Haziran'da Macaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. İnanıyorum ki oradan da madalya ile dönecektir. Şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Macaristan Türkiye Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title