Haberler

Osmangazi Personeline Hizmet İçi Eğitim

Osmangazi Belediyesi, verimliliği artırmak maksadıyla personele hizmet içi eğitimler veriyor.

Osmangazi Belediyesi, verimliliği artırmak maksadıyla personele hizmet içi eğitimler veriyor.

Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015 yılı eğitim çalışmaları kapsamında planlanan mevzuat eğitim programı Soğanlı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteği ile gerçekleştirilen 2 günlük eğitim programının ilk gününde Zabıta Müdürlüğü personeli, İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörü Recep Demir tarafından Belediye Zabıta Yönetmeliği, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ve Uygulaması, 9207 Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları Yönetmeliği ve Gürültü Yönetmeliği konularında bilgilendirildi.

Zabıta Müdürlüğü personeli dışında, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü personeline yönelik de gerçekleştirilen hizmet içi eğitim ve mevzuat bilgilendirme eğitimlerinin ikinci gününde ise İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörlerinden Sabahattin Karakaya, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu hakkında bilgi verdi. 5393 Sayılı Belediye Kanunu eğitim başlığı ise, Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız tarafından anlatıldı. Belediye personelinin mevzuat alanında günceli yakalama fırsatına kavuştuğu seminere 300 personel iştirak etti. personele yönelik 2015 yılı eğitim hedefi olan kişi başı 10 saatlik eğitim hedefine de ulaşılmış oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Gerek mevzuat, gerekse uygulama yönünden değişiklikleri takip etmek ve bunlara ayak uydurabilmek için bu tip seminerler çok önemli. Belediyeler, doğrudan vatandaşa hizmet eden kurumlar. Halkımızın memnuniyeti bizim için çok mühim. Bizim bu konuda öncü olmamız gerekiyor. Kaliteli hizmet için eğitim elzem. Bu eğitimleri bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi İçişleri Bakanlığı Recep Demir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title