Haberler

Osmangazi'nin Her Mahallesine Spor Tesisi

‘Sağlıklı nesiller’ ideali ile spor alanındaki yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi’ne yapılan spor tesisi çıldı.

'Sağlıklı nesiller' ideali ile spor alanındaki yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi'ne yapılan spor tesisi çıldı.

Osmangazi Belediyesi'nin yeni dönemde ilçeye kazandırmayı hedeflediği 20 spor tesisi arasında yer alan Gündoğdu Mahallesi Spor Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ile çok sayıda davetli katıldı. Merkezden en uç noktaya kadar ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Nerede bir ihtiyaç varsa gidermek için oradayız. Gündoğdu Mahallesi Spor Tesisi de mahallemizin, gençlerimizin, sporseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaptığımız bir yatırım. Tesis içerisine yaptığımız duş, çay ocağı, ofis, soyunma odaları ve teknik odalardan oluşan binamız, burada futbol oynayan mahalle gençlerimize hizmet verecek" dedi.

Osmangazi'de 7'den 70'e herkesin mutlu olacağı projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak geleceğimize yatırımlar yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize spor alışkanlığı kazandırmak adına ilçenin dört bir yanını spor tesisleriyle donatıyoruz. Yüzme havuzundan futbol sahalarına, tenis kortundan trap tesislerine kadar sporun her branşında gençlerimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın mücadelesini veriyoruz. İnşallah Gündoğdu Mahallesi Spor Tesisi hem mahallemizin spor tesisi ihtiyacını giderecek, hem de Türkiye'nin gururu olacak sporcular yetişmesini sağlayacak. Tesisimiz mahallemize, Osmangazi'mize ve Bursa'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, "İnanıyorum ki Osmangazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan birbirinden güzel spor tesislerinde başarılı sporcular yetişecek. Gençlerimizin spor alışkanlığı kazanması ve Türk sporunun gelişmesi adına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkanımız Mustafa Dündar'ı tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Gündoğdu Spor Kulübü Başkanı Özay Akan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a üzerinde adının yazdığı bir forma ile plaket takdim etti. Başkan Dündar, açılışın ardından tesisi gezdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Gündoğdu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title