Haberler

Osmangazi Köprüsü Bedava Açıldı, Vatandaş Akın Etti

Güncelleme:

Osmangazi Köprüsü'nün ulaşıma açılması ve bayram tatili boyunca bedava olmasıyla birlikte vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Osmangazi Köprüsü bedava olunca araç yoğunluğu yaşandı. Hatıra fotoğrafı çektirmek için sağ şeritlerde duran sürücüler ulaşımı tehlikeye soktu.

DURANLAR TEHLİKEYE SEBEP OLDU

Osmangazi Köprüsü saat 24.00'ten itibaren ulaşıma açıldı. Ulaşımın bayram tatilinin son gününe kadar ücretsiz olmasıyla birlikte Kocaeli ve Yalova'da bulunan birçok kişi köprüye akın etti. Köprüyü merak edenler gece ulaşımın aksamasına neden oldu.

Köprünün Yalova ve Kocaeli istikametlerinde sağ şeritler fotoğraf çektirmek isteyenlerle doldu. Herkes selfie yaparken, görevliler vatandaşları yolda durmamaları için uyardı. 3'er şeritli köprüde sağ şeritte duranlar nedeniyle zaman zaman kaza tehlikeleri de oluştu.


ÇEKTİRME TIKANIKLIĞI

Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk bugün de devam etti. Ulaşımın bedava olması nedeniyle sürücüler Osmangazi Köprüsü'nü kullandı. Köprüde bugün de fotoğraf çektirmek isteyenler sağ şeritlerde durdu. Görevliler araçlarla yolda ilerleyerek sürücüleri uyardı. Tüm uyarılara rağmen vatandaşlar köprüde durarak fotoğraf çektirdiler. Vatandaşlar köprünün çok güzel olduğunu belirterek, "Osmangazi Köprüsü çok güzel oldu. Köprüden geçerken gururlandık" dediler.


BAYRAM TRAFİĞİNİN AKŞAM BAŞLAMASI BEKLENİYOR

9 günlük bayram tatili nedeniyle bu akşam saatlerinden itibaren TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde yoğunluk bekleniyor. Osmangazi Köprüsü'nün açılmasıyla birlikte, İzmir yönüne gidenlerin köprüyü kullanacak olması nedeniyle rahat bir yolculuk yaşaması beklenirken, Anadolu ve Karadeniz illerine gidecek olanlar nedeniyle TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde ise yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Osmangazi Yalova Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı?
500

Yorumlar (72)

ÇÇ:

BAKALIM KİM BİLİR KİMLER İFLAS EDECEK DAHA YADA İŞSİZLİK FAKİRLİKTEN KİMLER ATACAK KENDİNİ BURDAN AKP RANTÇI PİSLİK AKP

17
36
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Işte Türkiyenin gerçeği, bazıları ölüyor, öbürleride bir şey olmamış gibi köprü açarak propaganda peşinde. Acaba düğünde var mı?

25
18
yanıtYanıtla
SALAK KOYUNLARA:

Köprüde sizin gibi göbek atmıyorum ya. Bu durumda köprüyü törensizde açabilirsin, ama sizde ahlak yok ki, propaganda daha önemlidir.

yanıt7
yanıt1
ENTÜRK:

siz azınlık vatan hainleri türkiyede ve türklerin arasında yaşamayı hak etmiyorsunuz

yanıt2
yanıt2
Adınızı Yazın:

Her gün 10 tane şehit geliyor hiç utanmadınmı ey hükümet ve makarnacıları. Üstüne üstük yapılan köprüyü kendinize çok görüyorsunuz. Bizim vergimizi alıyorsa eşek gibi yapacak. Size müstehak ak koyunlar ama olan vatanını sevenlerede oluyo sizin yüzünüzden.

13
30
yanıtYanıtla
VATANSEVER(BEŞİKTAŞ):

En büyük koyun sensin. Bu beyinsizlikle sen halen nasıl yaşıyorsun anlamış değilim. Adamlar harika bir eser yapmışlar kim için yapmışlar peki T. C vatandaşları için emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. Eşşek gibi yapacaklar bizim vergilrimizle yapıyorlar diyorsun. Ulan eş. . . . . . . . . oğlu eş. . . . . . . 100 yıldır senin vergilerin nereye gitti niye onu sorgulamıyorsun. .

yanıt5
yanıt2
AMİN:

ADINIZI YAZIN: Cenab-ı Mevlam''dan dilerim ki, bugün kefen giyişin olsun itoğlumal seni ALLAH BELANI VERSİN

yanıt2
yanıt0
OZAN:

Atatürk havaalanında patlama oluyor insanlar ölmüş bunlar açılış derdinde bence hiç güzel olmadı yakışmadı

18
19
yanıtYanıtla
XYZ:

HAYAT DEVAM EDİYO BENCE TERÖRE VERİLEBİLECEK EN GÜZEL CEVAP O KÖPRÜYÜ AÇMAK TERÖRİSTLERİN HALKI SİNDİREMEDİĞİNİ GÖRMESİ GEREKİR

yanıt11
yanıt7
özer öz.:

Kimse bana AKP yi övmesin. Bu köprü, yollar, viyadükler, otobanlar T. C. Vatandaşının alın teri ile, T. C. Vatandaşı ve devletinin Milli serveti olan tüm taşınmazların haraç mezat satılması ile yapılmıştır. . . Bu arada RANT sağlayanların da Allah belasını versin. . .

17
18
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title