Haberler

Osmangazi Kent Konseyi'nde Ömer Eşer Dönemi

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri seçimi yapıldı.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri seçimi yapıldı. Açık oylama ile gerçekleştirilen seçimde oyların büyük çoğunluğunu alan Ömer Eşer, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı oldu.

Gökdere Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Osmangazi Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bizlerin yerel yönetim vizyonu şehir, insan ve demokrasi temelleri üzerine kurulu. Osmangazi Kent Konseyi de şehir, insan ve demokrasi üçgeni içerisinde demokrasinin uygulandığı bir birim olarak Bursa'nın hizmetinde olmuştur. Bizler geçtiğimiz dönem belediye çalışmalarımız dışında kent konseyi vasıtası ile kentin en uç noktasına kadar indik ve mahallelerdeki sorunları tespit ettik. Yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında ciddi bir altyapı oluşturduk. Biz istiyoruz ki en ücra noktadaki bir sıkıntı bile bizlere ulaşsın ve bu sorunun giderilmesi noktasında bir şeyler üretelim. Amacımız ve düşüncemiz bu yönde. Bunu da hep birlikte konuşarak ve üreterek bir şeyler ortaya koyduğumuz yapabiliriz" dedi.

Hiçbir düşünceyi ve hiçbir eleştiriyi küçümsemediklerini belirten Dündar, "Bu şehirde herkesin söz hakkı olacak. Bizim için her düşünce önemli. Çünkü düşünceler ve eleştiriler, bizleri doğruya sevk eder, yanlış yapmaktan uzak tutar. Biz bu şekilde bir yaklaşım sergiliyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde de en az hata yapmaya uğraşıyoruz. Hatasız kul olmaz, hata olabilir. İnsanın yapısında da bu vardır. Ama biz bunu en aza indirebiliyorsak, kendimizi başarılı olmuş sayabiliriz. Bizler gerek belediye yönetiminde gerekse de kent konseyinde bu çalışmalar neticesinde kendimizi başarılı arz ediyoruz. Uzlaşı ortamında herkesin düşüncesini alındığı ve çoğunluğun düşüncesinin uygulandığı bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu çalışmaları hep birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu.

Dündar'ın konuşmasının ardından toplantı Osmangazi Kent Konseyi'nin Çalışma Yönergesi'nin görüşülüp oylanmasıyla devam etti. Çalışma Yönergesi'nin kabulünün ardından, Divan Kurulu'nun seçimine gidildi. Verilen önergeler sonucunda yapılan açık oylamada Zeki Eker Osmangazi Kent Konseyi Divan Kurulu Başkanı, Osman Nuri Koçdemir ve Hatice Aygün ise Divan Katip Üyeleri olarak seçildi

Osmangazi Kent Konseyi Başkanlığı için Ömer Eriş ve Abdullah Karakaş'ın aday olduğu genel kurul toplantısında açık oylama sonucu yapılan seçimde oyların büyük çoğunluğunu alan Ömer Eşer, 2 yıl süresince Osmangazi Kent Konseyi Başkanı olmaya hak kazandı. Kent konseyi üyelerine kendisini başkan seçmelerinden dolayı teşekkür eden Eşer, "Osmangazi Kent Konseyi'ni Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve konseye başkanlık yapan başkanlarımız çok iyi bir noktaya getirmişler. İnşallah yeni dönemde de Mustafa Dündar başkanımızın desteği ile birlikte şahsım ve yürütme kurulu arkadaşlarımla bu görevi başarıyla yerine getireceğimize inanıyorum" dedi.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı'nın belirlenmesiyle birlikte Yürütme Kurulu Üyelerinin seçimi yapıldı. 9 kişiden oluşacak Yürütme Kurulu için ise 10 aday başvururken yapılan açık oylama sonucunda Mehmet Mekikçi, Burhan Mandacı, Osman Nuri Koçdemir, İlker Duran, Bilal Sengüloğlu, Hüseyin Türkmen, Meryem Civelek, Atilla Yurttaş ve Abdürrezzak Şahin Yürütme Kuruluna seçildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dündar Osmangazi Gökdere Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title