Haberler

Osmangazi'de Kamulaştırma Yıkımları Sürüyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, çarpık yapılaşma nedeniyle oluşan görüntü kirliliği ve sıkışıklığı ortadan kaldırarak, ilçeye nefes aldırıyor.

Pınarbaşı Şehitliği'nin bitişiğinde yer alan iki katlı bina, kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Başkan Dündar'ın da katıldığı törenle yıkıldı.

ŞEHİTLİK GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNDEN ARINDIRILDI

Pınarbaşı Mahallesi Bayramyeri Caddesi üzerinde bulunan ve Pınarbaşı Şehitliği'nin batı kapısı girişinde kötü bir görüntüye neden olan 88 metrekarelik iki katlı bina kamulaştırılarak yıkıldı. Pınarbaşı şehitliğinin çevresindeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırmanın yanı sıra, araç sahiplerinin görüş mesafesini engellediği için sık sık kazaların yaşanmasına da neden olan binanın yıkımında konuşan Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak çalışmaları kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bayramyeri Caddesi üzerinde bulunan ve yolun üzerinde kalmış iki katlı bir binayı kamulaştırılarak, buradaki trafik akışını rahatlatacak ve şehitlik çevresini güzelleştirecek bir çalışma gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

HEDEF YAŞANABİLİR BİR OSMANGAZİ

Osmangazi'de mahallelere nefes aldıracak çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Yine bu bölgede yer alan Seyyid Nasır caddesinin genişletilmesi adına yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Her yapılan kamulaştırma ve yıkım, Osmangazi'nin nefes alması demek. Amacımız, ulaşılabilir, yaşanabilir ve nefes alınabilir bir Osmangazi inşa etmek. Bunu da, gerekirse yıka yıka gerçekleştireceğiz" dedi.

VATANDAŞTAN DÜNDAR'A TEŞEKKÜR

Mahalle sakinlerinden Şükrü Dursun da, "Yolun ortasında kalmış olan bina, Pınarbaşı şehitliğinin çevresinde kötü bir görüntüye ve görüş mesafesini engellediği için de sık sık kazaların yaşanmasına sebep oluyordu. Başkanımızdan bu sorunumuzu çözmesini istedik. Kendisi binayı kamulaştırarak yıkıp, bu sorunumuzu ortadan kaldırmış oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title