Haberler

Osmangazi Belediyesi Saldırı Mağduru Esnafı Yalnız Bırakmıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami önünde yaşanan canlı bomba felaketinin ardından bölge esnafını yalnız bırakmıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami önünde yaşanan canlı bomba felaketinin ardından bölge esnafını yalnız bırakmıyor. Bölgeyi sık sık ziyaret ederek esnafa moral veren Başkan Dündar, yaşanan felakette zarar gören işyerlerinde yapılan tadilat çalışmalarını inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Osmangazi Belediyesi, saldırının hemen ardından zarar gören dükkanların yeniden eski hale getirilmesi için yoğun çalışma başlatırken, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da esnafı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Esnafı sık sık ziyaret eden ve moral veren Başkan Dündar, dükkanların tadilatlarında da incelemeler yaptı. Ulucami Caddesi üzerindeki esnafı gezerek sohbet eden Başkan Dündar, hain saldırıda saldırgan haricinde ölen kimsenin olmamasının, en büyük teselli olduğunu ifade etti.

Ülke olarak teröre boyun eğmeyeceklerini dile getiren Başkan Dündar, "Terörden beslenenler, yine terörün döktüğü kanda boğulacaktır. Bizlere tarifsiz acılar yaşatan, sivil vatandaşlarımızın ve askerlerimizin şehit olmasına neden olan tüm terör olaylarını kınıyorum. Bu hain saldırıları gerçekleştirenler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır. Terörle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Allah'a şükürler olsun, Bursa'mızdaki hain saldırıda tek bir vatandaşımız hayatını kaybetmedi. Yaralı vatandaşlarımızı ve dükkanları zarar gören esnafımızı yalnız bırakmıyoruz. Sık sık ziyaret ediyoruz. Şer odakları şunu asla unutmasın, bu millet, kendilerini bölmek isteyenlere asla müsaade etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. Hiçbir terör saldırısı bizleri bölemeyecek, ayrıştırmayacaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Güncel Haberler

title