Haberler

Osmangazi Belediyesi Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı

Bursa merkez Osmangazi İlçe Belediyesi temmuz ayı toplantısında Srebrenitsa'daki Boşnak soykırımı kınandı.

Bursa merkez Osmangazi İlçe Belediyesi temmuz ayı toplantısında Srebrenitsa'daki Boşnak soykırımı kınandı.

Osmagnazi Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, haziranda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin meclis üyelerine bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Srebrenitsa'daki Boşnak soykırımını kınadı. Dündar'ın ardından konuşan CHP Grup Sözcüsü Cevat Asa ile MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın da soykırımı kınayan konuşmalar yaptı.

Haziran ayının ramazana denk gelmesi nedeniyle bu süreçte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Dündar, ilçenin 5 farklı noktasında vatandaşlarla iftar açtıklarını belirtti.

Dündar, CHP ve MHP grup sözcülerinin, kaçak yapılara ruhsat verilmesine ilişkin yapılacak çalışmalarla ilgili sorularını da, "Bu zaten meclis gündemimizde olan bir konu. Yapılan yasal düzenlemelerin ardından, bazı belediyeler bu konuda bir takım çalışma başlattı. Bizler de mecliste alacağımız kararın ardından, bu konuda izlenmesi gereken yolu hep birlikte belirleyeceğiz. Bu konuda, iktidar olsun, muhalefet olsun, tüm meclis üyelerimizin görüş ve önerilerini alarak birlikte bir yol belirleyeceğiz." diye yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Dündar Srebrenitsa Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title