Haberler

Osmangazi Belediyesi ile Uü Arasında Kültürel Etkinlik İş Birliği Protokolü

Osmangazi Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi (UÜ) arasında kültürel etkinlik iş birliği protokolü imzalandı.

Osmangazi Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi (UÜ) arasında kültürel etkinlik iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında Osmangazi Belediyesi ile UÜ birlikte hareket ederek sanatsal, kültürel ve eğitsel amaçlı etkinlikler düzenleyecek.

İş birliği çerçevesinde ilk etkinlik, Uluslararası Türk Müziği Sempozyumu olacak. Gelecek yıl düzenlenmesi planlanan etkinliğe, Türk müziği konusunda ulusal ve uluslararası alanda çalışmaları bulunan akademisyenler ve sanatçılar katılacak.

Protokol, taraflardan birinin fesih talebinde bulunmadığı sürece aynı koşullarda bir sene daha uzatılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, törende yaptığı konuşmada, UÜ'nün Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, kültürel etkinliklerde üniversiteyle iş birliğinin ilçe halkına büyük kazanımlar sağlayacağını vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay da kent dinamikleriyle beraber hareket ettiklerine değinerek, "Kent dinamikleriyle olan iş birliklerimizi belli protokoller ile pekiştiriyoruz. Protokol imzalamak kolay ancak bu imzalanan protokollerin içini dolduramıyorsak bunun hiçbir anlamı kalmıyor. Bu protokolün gerekliliklerini yerine getireceğimize söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Osmangazi Belediyesi Uludağ Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title