Haberler

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Kadın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'da görev yapan kadın muhtarlarla bir araya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'da görev yapan kadın muhtarlarla bir araya geldi.

Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Dündar'ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner katıldı.

Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Dündar, belediye olarak muhtarlarla sürekli işbirliği halinde olduklarını belirtti.

Bir mahalleye ya da bölgeye herhangi bir çalışma ya da yatırım yapmadan önce birçok kişinin fikrine başvurduklarını dile getiren Dündar, "Kentimizdeki kadın muhtar sayısının her seçimde artış göstermesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu sayı çok daha artacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin de kadın muhtarların olumlu anlamda çok farklı bakış açılarına sahip olduğunu gördüklerini belirtti. Şahin, şunları kaydetti:

"Kadın muhtarlarımızın farklı bakış açılarından ve fikirlerinden daha çok istifade etmemiz gerekiyor. Yapmayı düşündüğümüz çalışmaları hayata geçirirken tüm kadın yöneticilerimizin bakış açılarına ve düşüncelerine başvurmanın bize çok şey kattığının bilincindeyiz. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı. İnşallah muhtarlarımız için de yeni dönemde birçok yenilik getireceğiz. Muhtarlarımızın maaşlarında iyileştirmeler yapacağız."

Dündar ve Şahin, daha sonra kadın muhtarlara plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Dündar Hüseyin Şahin Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title