Haberler

Osmanelili Motosikletçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlediği 6. Ayak Kenan Sofuoğlu Enduro Motosiklet yarışlarında Osmanelili motosiklet yarışmacısı Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlediği 6. Ayak Kenan Sofuoğlu Enduro Motosiklet yarışlarında Osmanelili motosiklet yarışmacısı Türkiye Şampiyonu oldu.

Yarışmaya katılan Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü üyesi Erkan Kaya Türkiye Şampiyonu olarak Osmanelililerin göğsümüzü kabarttı. Konu hakkında açıklama yapan Osmaneli Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Spor Kulüp Başkanı Mustafa Öktem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlediği 6. Ayak Kenan Sofuoğlu Enduro Motosiklet yarışlarına Türkiye'nin her bölgesinden 93 yarışçının katıldığı belirterek, "Organizasyonda ilçemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarıya imza atan kardeşimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. İlçemizin ve bizim göğsümüzü kabarttı" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Sofuoğlu Türkiye Bodrum Muğla Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

mahmut süslü:

bu başarıyıda belediye üstlenir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title