Haberler

Osmaneli'nde AK Parti 5. Olağan Kongresi

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "12 yıldır iş başındayız. Sadece bugünü, yarını ve önümüzdeki haftayı değil önümüzdeki 10'lu yılları planlıyoruz"

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "12 yıldır iş başındayız. Sadece bugünü, yarını ve önümüzdeki haftayı değil önümüzdeki 10'lu yılları planlıyoruz" dedi.

Poyraz, partisinin 5. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti olarak siyasete başladıkları andan itibaren, milletin gösterdiği yoldan gittiklerini vurguladı.

Poyraz, şöyle konuştu:

"AK Parti olarak 2001'de kurulduk ve 2002'de seçime girdik. 3 yerel, 3 genel, 2 referandum ve 1 cumhurbaşkanlığı seçimi yaptık. Ben, Fahrettin Poyraz olarak yanlış yapabilirim, arkadaşlarımız kişi olarak yanlış yapabilir. Ama üçümüz bir araya geldiğimizde, istişare yaptığımızda daha az yanlış yaparız. Bütün Osmaneli olarak bir araya geldiğimizde daha az yanlış, Türkiye olarak bir araya geldiğimizde hemen hemen yanlış yapma ihtimalimiz kalmaz. Türkiye'deki değişimin ne olduğunu zaten milletimiz görüyor, yaşıyor. Düne kadar 3 milyar liralık yatırım yapabilen Türkiye, bugün sadece bir projemiz 5 milyar lira. Şimdi Türkiye bu değişimi yaşıyor ve hedef koyuyor. Bizim ufkumuz, onlarla kıyas dahi edilemez. Onlar alışmışlar 6 ayda, 1-2 yılda hükümetleri, bakanları değişmesine. Biz 12 yıldır iş başındayız. Sadece bugünü, yarını ve önümüzdeki haftayı değil önümüzdeki 10'lu yılları planlıyoruz. 2023'de Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olacak. Hedefimiz 2071 yılında tıpkı atalarımıza yakışır gibi dünyanın bir numarası olacağız."

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, 218 delegenin oyunu alan Yalçın Karaca, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Fahrettin Poyraz Osmaneli Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

semih dursun:

osmanelide ak parti dğil parelel yapı kazandı 40 yıldır osmanelideyim bu ilçe başkanının sülalesi fetullahçı halada öyleler bunu osmanelide kime sorsanız söyler herkes biliyor vekilde biliyor il başjanıda ama söylemekten çekiniyorlar tayyip erdoğan ve davutoğlunu kandırdıklarını sanıyorlar. hala parelel gazeteler yurtlar bunların yönetiminde halka sorun bu acemilerden siyasetçi olmaz bol laf olur akp duy bu sesleri size yanlış yapılıyor halka sorun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title