Haberler

Osmaneli Halk Eğitim Merkezi'nde Yılsonu Sergisi

Osmaneli Halk Eğitim Merkezi'nce 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında merkez ve köylerde kursiyerler tarafından hazırlanan sergi açıldı.

Osmaneli Halk Eğitim Merkezi'nce 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında merkez ve köylerde kursiyerler tarafından hazırlanan sergi açıldı.

Hal Eğitim Merkezi'ndeki serginin açılışına, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkan Vekili Bekir Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Tuysüz, gelişen ve değişen toplumda bilgili, uyumlu, kendine güvenebilen, ayaklarının üzerinde durmayı başarabilen topluma faydalı ve yararlı insanlar yetiştirmek için çalışmanın herkesin görevleri arasında olduğunu belirterek, "Halk Eğitim Merkezleri değişimleri uyguladığı modüler programlarla, halkın kendilerini yenilemesine katkıda bulunmaktadır. 7'den 77'e diyebileceğimiz tüm toplumsal yaş, grup, statü ve her gelir düzeylerindeki insanlarımızın, hayata tutunmalarını sağlayan birer öğrenme merkezleridir" dedi.

Halk oyunları gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından serginin açılışına yapan Çakıcı, kursiyerlerin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını ifade ederek, çalışmaların daha da artırılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Ekinci Osmaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title