Haberler

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü Emekli Personelini Unutmadı

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü, şehirde yaşayan emekli personelleri onuruna bir akşam yemeği verdiDavete, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün ile kurum personeli ve burada görev yapmış emekli polis memurları ile bekçiler katıldı.

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü, şehirde yaşayan emekli personelleri onuruna bir akşam yemeği verdi

Davete, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün ile kurum personeli ve burada görev yapmış emekli polis memurları ile bekçiler katıldı. Etkinlikteki amaçlarının, emekli olmuş polis ve bekçi memurları ile hem kaynaşmak ve hem hoşça vakit geçirmek olduğunu belirten Osmaneli Emniyet Müdürü Görgün, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşundan bu yana halkın hizmetinde büyük bir özveriyle çalışarak bugünkü seviyeye gelmesinde emekli personellerin verdiği emek ve çekmiş olduğu sıkıntıların gözardı edilemeyeceğini anlattı. Görgün, "Teşkilatımız, çalışanıyla, emeklisiyle, şehit yakınları ve gazisiyle büyük bir ailedir. Her zaman sevinçte ve tasada sizin yanınızda olmak bizim görevimizdir. Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetler bizlerin kardeşleri ve evlatlarıdır. Emekli olan meslektaşlarımıza müdürlüğümüzün kapısı her zaman açıktır. Biz, teşkilat olarak birlik ve beraberlik anlayışı içindeyiz, ama bugüne kadar bu düşüncemizi bugüne kadar gündeme taşıyamadık. Yani bu teşkilat yücelecekse emekli olan personeline sahip çıkmalıdır. Biz de bu anlayışla bizimle görüşen arkadaşlarımızla istişare ederek böyle bir yemek düzenlemeye karar verdik. Bu bizim için bir başlangıç olacaktır. En azından Osmaneli'de bir ilk gerçekleştirmiş olduk. Osmaneli'de yaşayan emekli teşkilat mensuplarımıza sahip çıkmanın yolunu açmış olduk. Bundan sonra buna benzer organizasyonlarımızı yapmaya devam edeceğiz, beraber oturacağı, beraber sohbet edeceğiz hep beraber sizlerin dertlerini dinleyeceğiz. Bütün teşkilatımız sizlerle ilgili her konuda sizlere yardımcı olmayı bekliyor. Sizler her konuda yanımıza gelerek bizleri yönlendirebilirsiniz, biz de çok mutlu oluruz, seviniriz. İnşallah bundan sonra bu tür organizasyonlarda bir araya yine geliriz. Bugün buraya gelemeyen arkadaşlarımızla farklı bir organizasyonlarda buluşuruz Emniyet Müdürlüğü sizin yeriniz lokalimize istediğiniz zaman gelebilirsiniz Yemeğinizi yiyin, çayınızı ve kahvenizi için geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık "dedi.

Emniyet Müdürü Görgün, Komiser Söylemez ile birlikte restoran girişinde karşıladığı konuklarını, davetin ardından aynı şekilde yolcu ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaneli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title