Haberler

Osmancık ve Dalbahçe'de Yenilenen Yol Sevinci

Mahalleleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de vatandaş memnuniyetin olduğu çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek, "Çözüm ortağımız Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle her iki mahallemizde güzel bir çalışmaya imza atıyoruz. Osmancık ve Dalbahçe gibi tüm mahallelerimiz hak ettiği kaliteli yollara kavuşacak" dedi.

Şehir merkezindeki yolların asfalt, bordür, parke taşı gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi, bu kez Osmancık ve Dalbahçe Mahalleri'ndeki yollara uzandı. Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Belediye Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte mahalleleri ziyaret etti. Çalışan personellere hayırlı işler dileyen Başkan Şirin, mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Hedeflerinin yoğun kış şartları öncesi sorunlu yollara neşter vurmak olduğunu söyleyen ve pek çok mahallede devam eden çalışmalarla bu hedefe adım adım ilerlediklerini belirten Başkan Şirin, Dalbahçe ve Osmancık Mahallesi'nde de yakışan hizmetleri yaptıklarını ifade etti.

15 Bin Metrekare Parkeyle Ulaşım Artık Daha Rahat

Asfalt olan yolların kaldırılarak komple parke taşıyla düzenli hale getirildiğini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Yaklaşan kış ayları nedeniyle bizler de hem şehir merkezinde hem de şehir merkezine uzak mahallelerimizde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Osmancık ve Dalbahçe Mahallemiz'in de yol sorunları vardı. Çözüm ortağımız Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle şuanda güzel bir çalışmaya imza atılıyor. Her iki mahallemizde yaklaşık 15 bin metrekarelik parke taşı döşeyerek, bordür taşlarıyla mevcut bölgeyi trafiğe elverişli hale getiriyoruz. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm imkanlarımız vatandaşımızın hizmetinde. Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğur olmasını diliyorum" dedi.

Vatandaşlar Memnuniyetlerini Başkan Şirin'le Paylaştı

Mahalle sakinleri de gelen hizmetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, emek verenleri kutladı. Yol sorunlarını çözüme kavuşturan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Belediye Başkanı Turgay Şirin, Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini söyleyen mahalleliler, hizmetlerin devamının geleceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgutlu Belediyesi Turgay Şirin Osmancık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title