Haberler

Osmancık'tan Müsteşar Akça'ya Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

AK Parti ilçe yönetimi ve Muhtar, Müsteşar Lütfü Akça'yı makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Osmancık Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Yardımcısı Ercan Arslan ile Ağızsuyu Köyü Muhtarı Sebahattin Karaçay, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça'yı makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça'yı bakanlıktaki makamında ziyaret eden AK Parti Osmancık Yönetim Kurulu Üyesi, ilçe Başkan Yardımcısı Ercan Arslan ve Ağızsuyu Köyü Muhtarı Sebahattin Karaçay, Osmancık ilçesi ve köylerine yapılan yatırımlardan dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Osmancık'a yapılan yatırımlarının ilçe tarihinde rekor seviyeye ulaştığını belirten başkan yardımcısı Ercan Arslan: Başta sulama amaçlı yapılan göletler olmak üzere ilçemize birçok yatırım yapıldığının altını çizerek, birçok köyümüzün dereleri hızla ıslah edildiğini kaydetti. Arazilerin ve yerleşim alanlarının selden zarar görmemesi için taşkın koruma projeleri bir bir hayata geçiridiğine dikkat çekti.

Yapılan bu yatırımların yapılmasında Müsteşarımız Sayın Prof. Dr. Lütfi Akça'nın büyük emeği olduğuna değinen Arslan, İlçemize yapılan yatırımlardan dolayı kendisine ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

Ağızsuyu Köyü Muhtarı Sebahattin Karaçay ise DSİ tarafından köyü ve çevresinde yürütülen ıslah çalışmalarının son durumu hakkında Müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça'ya bilgi vererek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ercan Arslan Ak Parti Osmancık Akça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title