Haberler

Osmancık'ta Türk Polis Teşkilatının 168. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü nedeniyle Çorum'un Osmancık ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü nedeniyle Çorum'un Osmancık ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Kutlama programına Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Erdal Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz Zorlu, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Bayram Erdoğan, Türk polisinin çağdaş ülkelerin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri kullanmayı amaç edinerek, dünyada ortaya çıkan gelişmelere parelel olarak milletin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilediğini söyledi.

Emniyet teşkilatının toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlendiğini dile getiren Erdoğan, "Bizler görevlerimizi en etkin ve verimli bir şekilde yerine getirirken, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz. Polis, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanabilmesinde halk desteği ne kadar iyi olursa o kadar başarılı olur. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için polis ve vatandaş el ele olmalıdır" dedi.

Törenin ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, tebrikleri kabul etti. İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen kokteylden sonra polislere eşleri buket çiçek sunarken, polisler günün anısına emniyet personeli çocuklarına uçurtma dağıttı. Program kortej geçişiyle sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Erdoğan Osmancık Nebioğlu Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title