Haberler

Osmancık'ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Irmak sahilinde bulunan düğün salonunda şehir merkezine istikametine gitmekte olan Mustafa Çoban (35) yönetimindeki 19 HA 038 plakalı otomobil ile şehir merkezinden düğün salonuna gitmekte olan Seyit Akgül (41) yönetimdeki 19 HK 627 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisizle motosiklet yola savrularak kullanılamaz hale gelirken, otomobilde ise hasar meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü Seyit Akgül ile yanında yolcu olarak bulunan eşi Birdane Akgül (38) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Otomobil sürücüsü Mustafa Çoban'ın düğün salonunun işletmeciliğini ve aynı zamanda da kameramanlığını yaptığı, motosiklet sürücüsünün ise eşini de yanına alarak salonda gerçekleştirilecek olan yakınlarının düğününe gitmekte oldukları öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title