Haberler

Osmancık'ta Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Güncelleme:

Çorum Osmancık'ta otomobilin yoldan çıkarak şarampole uçtu kazada yaşlı sürücü hayatını kaybederken ablası da ağır yaralandı.

Çorum Osmancık’ta otomobilin yoldan çıkarak şarampole uçması neticesi meydana gelen kazada yaşlı sürücü hayatını kaybederken ablası da ağır yaralandı.

Kaza Samsun- İstanbul D-100 Karayolu Osmancık'ı 22. Kilometre geçince Kalinsa köyü mevkisinde meydana geldi.

İstanbul'dan memleketleri olan Kastamonu'nun Devrekane ilçesi'ne hısım ve akrabalarını ziyaret etmek için yola çıkan fakat yolu yanıldıklarını anladıktan sonra geri dönüş yaparak Osmancık’tan Tosya yönüne giden 73 yaşındaki Ahmet Ayanoğlu'nun kullandığı 06 BBH 87 plakalı otomobil Kalinsa Mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Kazada araç sürücüsü Ayanoğlu ile beraberindeki ablası Zeliha Başkos (74) yaralandı. Ambulans görevlilerinin kaza yerinde yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla
Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

73 yaşındaki yaşlı sürücü Ahmet Ayanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı Zeliha Başkos ise ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ahmet Ayanoğlu ve ablası olduğu öğrenilen Zeliha Başkos’un İstanbul’dan Kastamonu’daki yakınlarını ziyarete gittikleri, yolu yanıldıkları için Osmancık’a kadar geldikten sonra geri dönüş yaptıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.




Kaynak: Temsilci / Güncel

Kastamonu Osmancık İstanbul Çorum Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Bayram Akpinar:

Allah Ahmet dayaya rahmet etsin Zeliha yengede Sabir versin Cok uzgunuz Bay

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title