Haberler

Osmancık'ta MHP 2.Gün Bayramlaştı

Güncelleme:

Çorum Osmancık'ta MHP Osmancık İlçe Teşkilatında Ramazan Bayramı'nın ikinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Çorum Osmancık'ta Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık İlçe Teşkilatı’nda Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bayramlaşma törenine parti yönetiminin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş da katıldı.
Burada partililere bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Musa Kara şunları söyledi:
“Mübarek Ramazan ayının sonunda, bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu
yaşıyoruz. Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayramlardır.
Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır.
Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz.
Hain ve zalimlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmalı, vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzuru için her türlü fedakârlığı göstermeliyiz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği bu özel günlerin, anlam ve
önemini hissederek yaşamalıyız.
Kıymetini bilmeliyiz. Tüm yüreklerin sevinçle dolacağı Ramazan Bayramında en büyük temennimiz, evrensel insani değerleri hiçe sayan, bunlarla kavgalı olan vicdansızların, bu değerlerle barışması, soydaşlarımıza, Müslüman kardeşlerimize yapılan saldırıların ve acıların bir an önce son bulmasıdır.
Türkmenelinde, Irak’ta, Filistin’de ve bütün Dünya’da, insanların ve milletlerin barış ve demokrasiyle kuşatıldığı ve bir arada yaşama erdemine ulaştığı, çocukların anneleriyle kucaklaştığı, katliamların son bulduğu bir Ramazan Bayramına erişmemiz dileğiyle, siz Osmancıklı hemşehrilerimin, Türk Milletinin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”



Kaynak: Temsilci / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ramazan Bayramı Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title