Haberler

Osmancık Doğalgaza Kavuşuyor

Çorum’un Osmancık ilçesinin doğalgaza kavuşması için yürütülen çalışmalar son aşamaya geldi.

Çorum'un Osmancık ilçesinin doğalgaza kavuşması için yürütülen çalışmalar son aşamaya geldi. Osmancık Belediyesi şehiriçi hatların döşenmesi için Çorumgaz A.Ş. ile protokol imzaladı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık halkının uzun zamandır beklediği doğalgaz yatırımının ilçeye kazandırıldığını belirtti.

Doğalgazın Osmancık için tarihi bir yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Karataş, "Doğalgaz, halkımızın yıllardır hayal ettiği bir yatırımdı. Bugün bu yatırımı şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yetkili firmayla protokol imzalandı. Şehir merkezinden başlamak üzere çalışmaları kısa sürede tamamlamayarak vatandaşımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bütün mahallerimizin doğalgazdan faydalanmasını hedefliyoruz. Doğalgazın kullanılmaya başlanmasıyla İlçemizde büyük ölçüde hava kirliliğinin de önüne geçilmiş olacak. Osmancık havasıyla da daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir olacak" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Karataş Çorumgaz Osmancık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title